Sourcetrunk (Episode 082) : Piwigo

This episode will demonstrate a clean, fast, customisable photo web gallery. Ready to use, built by an active community of users and developers.

      

Piwigo
Piwigo forum
Piwigo extensions
Piwigo hosting
support Piwigo !
contribute to Piwigo !

Android picks :
Piwigo for Android
ReGalAndroid

music from Justin Gordon
theme from Brand New Sin on music.podshow.com
Beer on this episode : Gulden Draak

   

Comments

4

Hy Dimitri,

Heb je ooit het bier "La Trappe" gedronken? Is het enige overgebleven nederlandse trappistenbier van Bierbrouwerij de Koningshoeven. Ik vind persoonlijk de Dubbel erg lekker. Misschien een idee voor de volgende "beer-review"

Cheers,

Hoi,

La Trappe heb ik effectief al gedronken (en ik denk al 2x vernoemd wanneer ik m'n lijstje af ga van echte trappisten), sterker nog, ik heb La Trappe geblinddoekt herkend uit een rijtje van 7 bieren omdat het smaakte als een trappist en ik alle andere trappisten al geproefd had, dus kon het enkel maar La Trappe zijn :)

Ik doe hem op de volgende review ;)

Bedankt,
Dimi

Hy Dimitri,

Ik verkies La Trappe zelf ook over de meeste trappistenbieren, alleen westmalle drink ik verder wel eens. Van La Trappe vind ik de Dubbel het smakelijkst. Nu met de komende zomermaanden is de Wit en de Puur ook weer heerlijk.

Ik heb nu toevallig ook een fotogallerij opgezet, en ipv Gallery2 heb ik Piwigo gekozen, het bevalt me erg goed. Simpel, maar toch zeer uitbreidbaar, was in een minuutje klaar met opzetten, rechten instellen en een leuk template kiezen. Het uploaden van de foto's duurde langer dan het opzetten van de software, is me met gallery2 nog nooit gebeurd...

Hallo,

Piwigo blinkt effectief uit in z'n eenvoud en bruikbaarheid, met het uploaden heb ik nog maar weinig last gehad.
Veel plezier met Piwigo.

Dimi